Selenar Animeڪ


  REGULAMENT

  Distribuiţi
  NoMokO
  NoMokO
  Owner
  Owner

  feminin Gemeni Mesaje : 38
  Data de inscriere : 10/08/2010
  Varsta : 22

  REGULAMENT

  Mesaj Scris de NoMokO la data de Joi Aug 12, 2010 12:54 pm

  ¤ Regulile forumului  - Dacă vă faceţi cont , frumos ar fi şi să postaţi . Un cont doar de vedere nu-şi are rostul , astfel dacă în două săptămâni nu postaţi minim un mesaj , contul vă va fi şters .

  - O dată ce v-aţi făcut cont , trebuie neapărat să vă prezentaţi . Nu dorim anonimate pe forum , comunitatea ne ajută doar să ne facem noi prieteni .

  - Pentru un aspect cât mai frumos , puneţi-vă un avatr şi o semnătură ( neobligatorie ) . De asemenea , acestea nu trebuie să ducă spre mesaje piratate sau vulgare , imagini pornografice sau reclame a unor site-uri dinafara forumului . Se ţine cont şi de mărimile semnăturilor şi al avatarelor . Acestea nu trebuiesc a fi prea mari , deoarece deformează pagina site-ului .

  - Fiecare are dreptul de aşi exprima propia opinie în legătură cu un dialog de pe forum . Nu vreau să văd certuri fără rost , cum că nu sunteţi de acord în aceeaşi condiţie sau altele .

  - Nu faceţi abuzuri de CAPS-LOCK sau coduri pentru text . Mesajele numai cu majuscule sunt astfel considerate a fi strigăte , ducând şi la un aspect cât mai ţipător şi greu de citit .

  - Un mesaj înseamnă o părere propie . Nu vreau să văd mesaje ce depăşesc numărul maxim de smilies-uri , adică 9 . Nu folosiţi culoarea roşie sau albastru , acestea pot fi folosite numai de către staff-ul forumului , iar minimul cuvintelor ce nu se pot numi spam , este de 3 .

  - Înainte de a deschide un topic nou , verificaţi cu ajutorul obţiunii ''Căutare'' , dacă nu cumva topicul a mai fost creat şi postat undeva . Dacă se vor descoperii de altfel şi topicuri în zone ce nu au nici o legătură cu subiectul direct , acestea vor fi trimise la coşul de gunoi .

  - Scrieţi româneşte , doar suntem români . Asta înseamnă că , gata cu prescurtările de messenger sau chat , sau înlocuirea literelor ''ş'' , ''ţ'' cu ''sh'' , ''tz'' . Folosiţi literele de pe tastatură cum e normal .

  - Când un topic vă cere să argumentaţi răspunsul , atunci ARGUMENTAŢI . Nu spuneţi doar două-trei cuvinte şi gata .


  ¤ Asistenţa Forumului  - Dacă aveţi neînţelegi cu un alt membru de pe forum , s-au diferite probleme cu alţii , trimiteţi-mi mie personal un PM (mesaj privat) şi voi rezolva problema .

  - Oricine face parte din staff-ul forumului , are dreptul de a şterge mesajele membrilor ce au âncălcat regulile de mai sus . Aceştea au permisiunea aceasta , fără a da socoteală membrului ce a comis cauza .

  - Existând probleme , neînţelegeri sau orice alt ceva de acest gen în legătură cu ceva de pe forum , membrii staff-ului au obligaţia de a găsi un răspuns cât mai adevărat şi de înţeles .

  - Dacă unul dintre membrii staff-ului nu ştie a vă răspunde la îmtrebări , aşteptaţi până când un altul vă va da un răspuns . Nu încercaţi să faceţi caz .

  - Făcând parte din staff asta nu nseamnă că nu trebuie să te supui regulamentului . Regulamentul postat mai sus este valabil pentru orice membru ce postează pe Selenar Anime , încălcându-l , ducând astfel la penalizări sau avertizări .


  ¤ Warn - Avertizări - Penalizări  - Orice încălcare a regulamentului , poate duce la o penalizare , sau mai uşor la o avertizare . Bara Warn din profilul dumneavoastră vă poate spune asta .
  - 3 abateri de la regulament , duc la un procent scăzut din warn .
  - 3 penalizări , vă aduc la banarea contului dumneanoastră , astfel nemai având permis la postarea mesajelor pe Selenar Anime .


  Acestea sunt regulile forumului Selenar Anime .
  Ştiu că sunt lungi , dar generale . Deci uşoare ^^
  .  __________________________________


   Acum este: Mar Ian 22, 2019 9:10 pm